Tıbbı ve Aromatik Haberler

Doğaya Dönüş Atölyesi 8-9 Aralık 2018

<b>Doğaya Dönüş Atölyesi</b> 8-9 Aralık 2018

Düzce Üniversitesi Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü'nün organizasyonu üstlendiği "Doğaya Dönüş Atölyesi" 8-9 Aralık 2018'de!

Doğaya Dönüş Atölyesi, Düzce Üniversitesi Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü’nün organizasyonu üstlendiği “Doğaya Dönüş Atölyesi” 8-9 Aralık 2018’de!

Doç. Dr. Haydar Göksu, Dr. Ahmet Bircan TINMAZ (Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölüm Başkanı), Dr. Yavuz DİZDAR, Seda SAKACI (Kozmetolog Yazar), Sevil GÜLSOY (Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Uzmanı, Kimyager) katılımları ile gerçekleşecek.

8 Aralık 2018 Programı

Saat 10-12 arasında Dr. Yavuz DİZDAR söyleşisi, FEN Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşecek olup, 12-13.30 arası öğlen yemeği molası verip, öğleden sonra 13.30-15.00 aralığında Sevil Gülsoy’un Koku Atölyesi Kimya Bölümü Laboratuvar’ında olacak. Bitti mi? Hayır! Sabun Atölyesi, yine aynı Laboratuvar’da Doç. Dr. Haydar GÖKSU eşliğinde sabun atölyesi gerçekleşecek.

9 Aralık 2018 Programı

Kozmetolog-Yazar Seda SAKACI ile Kimya Bölümü Laboratuvar’ında saat 10.00-12.00 arasında Krem Atölyesi, hemen arkasından öğlen yemeği molası verilecek olup sonrasında Doğa Yürüyüşü / Tıbbi Bitkilerimizi Tanıyalım! Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölüm Başkanı Dr. Ahmet Bircan TINMAZ ile doğada seyahat.

Doğaya Dönüş AtölyesiDoğaya Dönüş Atölyesi