Tıbbı ve Aromatik Haberler

HerbaFarm Burs Fırsatı

<b>HerbaFarm</b> Burs Fırsatı

HerbaFarm Akademi'nin instagram (@herbafarm) hesabından duyurduğu burs fırsatını kaçırmayın!

HerbaFarm Akademi’nin instagram hesabından duyurduğu burs fırsatını kaçırmayın! Başvurular için 22 Eylül tarihindeki “Doğal Sabun Atölyesi” için üniversitelerin Kimya Bölümü’nde okuyan,  23 Eylül tarihindeki “Organik Tarıma Giriş Atölyesi” için üniversitelerin Ziraat Fakülteleri’nde okuyan, Bodrum’da ikamet eden kız öğrencilere burs fırsatını kaçırmak istemeyenler özgeçmişlerini belirtilen e-posta adresine mail atmaları yeterli olacak.

HerbaFarm Akademi Burs Fırsatı

Özgeçmişlerinizi info@herbafarm.com.tr e-posta adresine göndermeniz yeterlidir.

Doğal ve sürdürülebilir yaşamı deneyimleyebileceğiniz bir arazide, kişisel gelişim ve üretimin gerçekleşebilmesini mümkün kılan çalışmalar yapar.

Doğal ve Sağlıklı Yaşam, Sanat  Aktiviteleri, Uygulamalı Bilimler ve Ekoloji ile ilgili bilgi aktarımı noktasında aracı görevi görür.

Nihai amacı, bütünsel bir deneyim aktarımı sağlayacak her türlü aktiviteyi desteklemektir.

Bölümün iş imkanları ile ilgili iş ilanlarına göz atabilir, veya iş verenseniz iş ilanı yayınlayabilirsiniz.

 

Keçiboynuzu Ürünlerini Kaçırmayın!

Keçiboynuzu ağaçlarından toplanarak çekirdekleriyle birlikte öğütülmüş, kurutulmuş keçiboynuzu meyvesi; bileşiminde kalsiyum, demir, potasyum, sodyum, vitamin B6 ve rafine olmamış şeker içerir.

Enerji deposu ve doğal vitamin, mineral kaynağıdır. Her sabah bala, yoğurda, müsliye bir çorba kaşığı eklenerek tüketilebilir. Kek, kurabiye yapılır.

Gluten içermez. Kavanoz 225 gram / Kutu 200 gram