Tıbbı ve Aromatik Haberler

Naturali Bitki Çayı Sektörüne giriş yaptı

<b>Naturali Bitki Çayı</b> Sektörüne giriş yaptı

Naturali, 9 Ekim'de Wyndham Grand İstanbul Levent'te düzenlenecek 'GPD Ortak Gelişim Kongresi'nde yerini alıyor.

Naturali, 9 Ekim’de Wyndham Grand İstanbul Levent’te düzenlenecek ‘GPD Ortak Gelişim Kongresi’nde yerini alıyor.Gıda Perakendecileri Derneği’nin düzenlediği ‘Ortak Gelişim Kongresi’ bu yıl da perakendecileri, tedarikçileri ve servis sağlayıcıları buluşturacak. “Yeni Perakende”mottosunun gündemde olacağı zirve kapsamında; “Ortak Gelişim – Tüketici Odaklı Tedarikçi ve Perakendeci Verimliliği” başlıklı kongre gerçekleşecek.

En yüksek değerdeki bitki çaylarının tedariğini ve sürekliliğini sağlayarak; tüketicilere en kaliteli ve doğal ürünleri sunmayı hedefleyen Naturali bitki çayları da zirvede tedarikçi ve bayileri ağırlayacak.16 farklı çeşit bitki çayıyla sektörde fark yaratmayı amaçlayan marka, birçok yeni tadı da çay severlerle buluşturmaya devam edecek.

Bitki Çayı Tarifleri

Bitki çayı tarifleri için içecekler kategorisini ziyaret etmeyi unutmayın!

Web sitesinden alınan bilgilere göre; en yüksek değerdeki bitki çaylarını, kalite sürekliliğini garanti ederek tüketicilere sunar.[1]

Vizyonumuz : İnsanların doğadan sağlık kazanmasına yardımcı olmak.

Misyonumuz : Müşterilerimize, yüksek kalite ve değerde ürünler aracılığıyla sağlık sunmak.

Bunu yaparken kusursuz lojistik yönetimi, yalın süreçler ve en son teknoloji aracılığıyla, en iyi tedarikçilerle çalışarak ürünlerimizi her zaman her kanalımızda müşterilerimizin tüketimine hazır bulunduracağız.

Çalışanlarımızın huzurlu ve mutlu hayatlar inşa etmesine yardımcı olacağız.

Doğaya borcumuzu ödeyerek çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakacağız.

Kaynak: Naturali (Bu bir reklam değildir. Umuyoruz ki yerli üreticilerden tedarik yapıyorlardır. Bundan dolayı reklam değil tam aksine destektir. )