Tıbbı ve Aromatik Haberler

Otlardan Kenevir’e Geçiş Yaptı

Otlardan Kenevir’e Geçiş Yaptı

Otlardan Kenevir ekimine geçiş yapan Ecobain Mother Labs Inc, dikey bir hidroponik çiftlik olan Ecobain Naturals, ot üretiminden esrarlara geçiş yaptığını duyurdu.

Otlardan Kenevir ekimine geçiş yapan Ecobain Mother Labs Inc, dikey bir hidroponik çiftlik olan Ecobain Naturals, ot üretiminden esrarlara geçiş yaptığını duyurdu.

Saskatchewan dikey çiftliği, Ecobain Naturals, yetiştirilen gıda ürününden kenevir ekimine geçişi duyurdu. Değişiklikle birlikte şirket, Mother Labs Inc.’e yeniden hak kazandı. Kanada genelinde esrar endüstrisine hizmet veren Mother Labs Inc., en kaliteli kenevir kesimlerini ve tesislerini arayan yerel ve ulusal distribütörler için temiz canlı bitkiler yetiştirecek ve tedarik edecek.

UV sterilizasyon ve HVAC sistemleri

Kuzey Amerika’daki en başarılı dikey çiftliklerden biri olan Ecobain, coğrafi sınırlamalar ve aşırı mevsimsel değişimlere rağmen canlı ürünleri satıyor ve kök salmaktadır. Saskatoon’da bulunan çevresel olarak sürdürülebilir tesisleri, karbon ayak izlerini en aza indirmek ve daha az enerji harcayarak LED aydınlatma ve hidroponik büyümeyi kullanarak, minimum çevresel etkiyle büyük miktarlarda büyüme sağlar. Bu yüksek kontrollü tesis, daha temiz bir ürün için çevresel UV sterilizasyon ve HVAC sistemleri içerir.

Başarıya ulaştıran teknikler

Onları, gıda çiftçileri olarak başarıya ulaştıran teknikleri uygulayarak, Mother Labs Inc., esrarını klonlamak için germplazma yoluyla titiz DNA’yı kullanmak için doku kültürü mikro çoğaltmasını kullanacaktır. Sağlıklı bitkileri yetiştirmek için biyoteknolojiyi kullanarak, sonuç, esrar endüstrisinin her sektörü için sağlam ve güvenilir olan genetik olarak spesifik, yüksek kaliteli, temiz bitkilerdir.

Dalgalı bir kültürle değişime gidilerek, Mother Labs Inc.’e geçiş, uyum sağlama ekonomisini olumlu yönde etkileme hedefiyle birlikte geliyor. Ecobain’in dikey bahçeciliğindeki başarısını dikkate alarak, Mother Labs Inc., çiftlik elden dağıtıcıya kadar kalite kontrolü için aynı standartları benimseyecektir.

CEO Roberta Bain

“Odağımız her zaman sürdürülebilirlik, yerel ürünler ve fayda sağlayan topluluklar olacaktır. Gıda güvenliği, gelecekte tekrar etkilemek istediğimiz bir kültür unsuru olan bir öncelik olmayı sürdürmektedir. ”

Mother Labs Inc. şu anda 2019 için kenevir siparişleri alıyor.

Kanada’nın prim esrar kreş, Mother Labs Inc. . iş ve tüketici için tüm aşamalarda temiz esrar yetiştirir. Yenilikçi teknikler ve biyoloji bilimi merakını kullanarak, Mother Labs Inc. üstün uzmanlık için genetik olarak özel nitelikler ve özellikler ile üstün kenevir bitkilerinin büyümesi için bilimsel yenilikle çiftçilik uzmanlığını birleştirir. Mother Labs Inc., esrar endüstrisini etik bir ürün ve tesis için sosyal sorumluluk sahibi, sürdürülebilir çözümler ile desteklemektedir. Mother Labs Inc. Saskatoon, Saskatchewan, Kanada konumunda bulunuyor.

Kaynak: SASKATOON, Saskatchewan (GLOBE NEWSWIRE)

Medya Soruları için, lütfen Brian Bain ile brian@motherlabs.ca adresinden iletişime geçin
Yatırımcı Sorgulama için lütfen Roberta Bain ile roberta@motherlabs.ca adresinden iletişime geçin.