Tıbbı ve Aromatik Blog

Bitkisel Sivrisinek Kovucu Sarımsak

Bitkisel Sivrisinek Kovucu <b>Sarımsak</b>

Bir diş sarımsakta olan allicin maddesinin ter ile çıkması sonucunda ortaya çıkan kokuya dayanamazlar. Böylece sizi ısırmaktan uzak dururlar.

Google News Logo

İçeriklerimizden hemen haberdar olmak için Google News’ten ücretsiz abone olun.

Abone Ol

Bitkisel sivrisinek kovucu için bir diş sarımsakta olan allicin maddesinin ter ile çıkması sonucunda ortaya çıkan kokuya dayanamazlar. Böylece sizi ısırmaktan uzak dururlar. Sivrisinekler her yazın azabıdırlar. Kimseyi rahat bırakmazlar, ister çocuk ister büyük olsun, ister tatile giden, isterse de şehirde kalanlar.

Bitkisel Sivrisinek Kovucu ile eğer 24 saat için doğal bir koruma arıyorsanız oldukça faydalı şifalı bir bitki olan sarımsak deneyin.

Sarımsak ana etken maddesi olan allicin nedeniyle böceklere karşı doğal bir itici olarak çalışıyor”

Phytotherapist Fabio Firenzuoli söylemektedir.

“Sarımsağın etken maddesi olan allicin maddesi cilt vasıtasıyla böcekler için istenmeyen koku verir ter yoluyla atılır.”

Bitkisel sivrisinek kovucu bir sarımsak ile tatlandırılmış domates soslu kuru kızartılmış ekmek de aynı etkiye sahiptir. Bu şekilde yendiği zaman sarımsak hem damak zevkinize iyi gelecektir, hem de sivrisinekler için itici bir sprey rolüne sahip olacaktır. Ve günde iki ya da üç dış sarımsak yeme ile kendinizi ısırıklara karşı koruya bilirsiniz. Sarımsak şifalı bitkisi ile nefesinizdeki rahatsız edici koku yüzünden telaş ediyorsanız da bir sorun yoktur. Bunun için de özel usuller vardır ki, bunları etmekle hiç bir sarımsak kokusu kalmayacaktır.

Sarımsak ile ilgili diğer içeriklerimiz için tıklayabilirsiniz

Eğer siz de yaz aylarında rahatsız edici sivrisineklerden bıktıysanız, o zaman sarımsağı deneyin ve sonucunu kendiniz de göreceksiniz.

Kaynaklar »»
Diğer Haberler