Tıbbı ve Aromatik Haberler

Bitki Tıbbı Protokolü Kitabında William Siff Yeni Bir Vizyon Sunuyor

Bitki Tıbbı Protokolü Kitabında William Siff Yeni Bir Vizyon Sunuyor

Bitki Tıbbı Protokolü kitabında Siff, okuyucuları şifalı bitkileri ve adım adım profesyonel rehberliği kullanarak optimal sağlığa giden yolun tadını çıkarmaya davet ediyor.

Bitki Tıbbı Protokolü kitabında Siff, okuyucuları şifalı bitkileri ve adım adım profesyonel rehberliği kullanarak optimal sağlığa giden yolun tadını çıkarmaya davet ediyor.

Bu kitapta, en iyi seyahat fotoğrafçılığı, harika tarifler ve optimal sağlığa ulaşmanın özel yolları ile buluşuyor. Bitki İlacı Protokolü, basit ve eğlenceli bir şekilde sunulan eski bilgeliğin kürasyonu ile neredeyse imkansızı başarıyor. William bize bir kılavuz olarak saklamamız için bir şey verdi. mutfağımızda hayal gücümüzü yakalarken.
—Gabby Reece, Profesyonel Sporcu, Yazar ve Girişimci

Şifalı bitkiler, temel vücut sistemlerini ve hücresel mekanizmaları daha iyi çalışmaya teşvik ederken iyileşmeyi ve onarımı hızlandıran hayati besin maddeleri ve benzersiz fitokimya içerir. William Siff , L.Ac, yirmi yılı aşkın bir süredir klinik olarak bitki bazlı tıp uygulamaktadır ve bitkilerin bireyler, topluluklar ve çevreler için en iyi sağlığı yaratma gücünü ilk elden görmüştür.

BİTKİ TIP PROTOKOLÜ : Optimum Sağlık ve Uzun Ömür için Bitkilerin Gücünün Kilidini Açmak’ta Siff, kullanıcı dostu olduğu kadar etkili de çığır açan bir protokol sunuyor. Her gün enerjiyi artırmak, bağışıklığı geliştirmek, sindirimi optimize etmek ve sağlığı ve refahı yükseltmek için çalışan rutinler, tarifler ve uygulamalar sunan bu vazgeçilmez kılavuz, Siff’in dünya çapında bilinen geleneksel kültürlerle devam eden çalışmalarından elde edilen bilgilerin güçlü bir kombinasyonuna odaklanmaktadır. uzun ömürlülüğü ve kronik hastalıkların görülme sıklığının oldukça düşük olması, ayrıca kapsamlı klinik deneyimi ve kanıta dayalı doğal tıp metodolojisi nedeniyle.

Kitap, 50’den fazla tarif ve hazırlığın yanı sıra okuyuculara dört bölüm sunuyor:

Bölüm 1: Doğal tıbbın ilkelerini, temel vücut sistemlerini ve kitabın odaklanacağı şifalı bitki kategorilerini keşfederek protokol için zemin hazırlıyor.

Bölüm 2: Okuyuculara sağlıklarında ve refahlarında önemli bir iyileşme elde etmek için kendi kişiselleştirilmiş rutinlerini oluşturma yetkisi veren Beş Adım Protokolü sunulmaktadır.

Bölüm 3: Ev ve bitki destekli bir yaşam tarzını hayata geçiren yaşam alanları yaratmaya odaklanıyor. Ayrıca evde eczane kurulmasına ve yaygın rahatsızlıklar için şifalı bitkilerin kullanılmasına ilişkin talimatlar da yer almaktadır.

Bölüm 4: Geleneksel kullanımlarını, işlevsel faydalarını ve en iyi kullanım yöntemlerini kapsayan en önemli şifalı bitkilere derinlemesine bir bakış sunar.

Bitki Tıbbı Protokolü (The Plant Medicine Protocol) Kitap Yazarı Hakkında

William Siff , Ayurveda ve Geleneksel Çin Tıbbı uygulayan lisanslı bir akupunktur uzmanı, klinik bitki uzmanı ve etnobotanisttir. Yoğun bir klinik uygulama yürütmenin yanı sıra, bitkiler ve insanlarla yaptığı çalışmalar arasında Goldthread Eczacı ve Bitki Çiftliği’ni , Çiftlikten Eczane’ye eğitim programını ve ülke çapında satılan bir dizi fonksiyonel sağlıklı yaşam içeceği olan Goldthread Tonikleri kurmayı da içeriyor. Çalışmaları onu dünyanın dört bir yanına götürüyor, şifalı bitkiler tedarik ediyor ve onları yetiştirip toplayan insanlarla uzun vadeli ortaklıklar kuruyor. Yakın zamanda bireylere şifalı bitkiler kullanarak en iyi sağlığı yaratmaları için gerekli araçları ve rehberliği sağlayan kapsamlı bir kaynak olan Plantventure Projesi’ni başlattı.