Tıbbı ve Aromatik Haberler

Vatandaşlara Ücretsiz Fidan Dağıtımı

Vatandaşlara Ücretsiz Fidan Dağıtımı

TEKİRDAĞ’ın Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda fidan dağıtımı gerçekleştiriyor.

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Çorlu Asri Mezarlığı, Hürriyet ve Havuzlar mahallerindeki yeni mezarlıklarda fıstık çamı, servi ve gül dağıtımlarını sürdürüyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Çorlu Belediyesi olarak dini bayramlar öncesinde her yıl gerçekleştirilen dağıtımların bu yılda sürdüğünü belirterek, “Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak daha önceki yıllarda olduğu gibi Kurban Bayramı öncesinde de mezarlıklarda fıstık çamı, servi ve gül dağıtımlarımız sürüyor. Söz konusu dağıtımlar arife günü sona erecek olup, kabristan ziyareti yapan vatandaşlarımız ücretsiz olarak fıstık çamı, servi ve gül alabilecekler” dedi.

Arife günü sona erecek olan dağıtımlarından yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, Çorlu Asri Mezarlığı, Hürriyet ve Havuzlar Mahalleri’nde bulunan mezarlıklardan fıstık çamı, servi ve gül temin edebilecekler.

Kaynak: tarimsalhaber